Zuiver OSB klok en een zelfgemaakt bankje

klok-zuiver-eyoba

Dat we gek zijn op hout in ons interieur, blijkt wel met onze zelfgemaakte eettafel en de kast die al in de werkkamer staat. Van het overgebleven OSB hout maakte Arjan nog een leuk bankje die nu ook in de werkkamer staat. Mijn favoriete interieurboek en tijdschriften kregen hier een plekje, ik zette er wat leuke accessoires op en maakte het hoekje af met een mooie klok van Zuiver!

klok-zuiver-eyobaOp het bankje staat o.a. de leuke ABC-poster van Sissy Boy, de kandelaar gemaakt door blogger Lisanne van de Klift en een oude fotocamera. Natuurlijk kunnen plantjes niet ontbreken, zeker kleine cactussen niet. Ze maken de styling van het bankje echt af.

klok-zuiver-eyoba

Klok-Zuiver-Eyoba-Woonguide-Maartje-van-Suijdam_4Van de webshop Eyoba.nl mocht ik iets moois uitzoeken en omdat we gek zijn op hout, was de keuze voor deze OSB klok van Zuiver snel gemaakt :) De klok is heel simpel gehouden door de witte wijzers en het OSB hout en past helemaal in de stijl van mijn werkkamer. Ik ben er dan ook erg blij mee!

klok-zuiver-eyoba

Wil jij deze klok ook in je interieur of ben je op zoek naar andere leuke accessoires? Neem dan eens een kijkje op Eyoba.nl! Je vindt daar veel leuke merken, accessoires, maar ook landelijke meubels en designerstoelen.

Fotoโ€™s: blumm – Maartje van Suijdam

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN