Zonsopkomst Renderklippen Heerde-Epe

Vanmorgen stapte ik om 7 uur in de auto. Dat is vroeg voor een zondag, maar ik wilde graag eens de zonsopkomst op de Renderklippen Heerde-Epe meemaken. Het is nu de tijd van de bronst en dus hoopte ik stiekem ook wat wild te spotten. En ik had geluk! Onderweg naar de heide zag ik in een veld twee prachtige edelherten staan onder een boom. Wat een goed begin van de dag.

Aangekomen op de Renderklippen hing er een laagje mist over de heidevelden. Ik moest zelfs de autoraam krabben, dus het was echt een koude nacht geweest. Ik zocht een mooi plekje bij een boom en rond half 8 kwam de zon boven de bomen vandaan. Een prachtig gezicht, ik snap nu waarom ze spreken over โ€˜golden hourโ€™!!

Om je mee te laten genieten van deze prachtige ochtend, maakte ik dit filmpje. Het was een heerlijke start van de dag. Ik eindigde bij een boom waar ik met mijn ogen dicht, genoot van alle geluiden. De vogels die fluiten, de honden die blaffen, wandelaars die voorbij lopen… Een fijne oefening om in het nu te zijn. Een complete kalmte viel over mij heen en gedachten bleven uit, alleen in het hier en nu.

zonsopkomst-renderklippen-heerde-epe-blumm zonsopkomst-renderklippen-heerde-epe-blumm zonsopkomst-renderklippen-heerde-epe-blumm zonsopkomst-renderklippen-heerde-epe-blumm

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN