Word jij mijn proefklant?

OPROEP | Word jij mijn proefklant? Voor mijn opleiding Wandelcoaching ben ik op zoek naar proefklanten! Samen trekken we de natuur in voor een fijn gesprek, nieuwe inzichten en gaan we aan de slag met een vraag die jij hebt. Sta je open om te ervaren hoe de natuur jou verder kan helpen? Bekijk dan de video of lees verder voor alle informatie.

Wat is wandelcoaching?

Wandelcoaching is een vorm van coaching in de natuur en dat biedt veel voordelen. De natuur geeft rust en ontspanning. Door de frisse buitenlucht en in beweging te zijn, kan je uit je hoofd stappen en bij je gevoel komen. Wat voel ik, waar verlang ik naar, waar droom ik van? De natuur brengt je in het nu en maakt je bewust van je eigen gedachten. Door te wandelen start je deze bewustwording en het helpt je om in verbinding te zijn met jezelf, zonder ruis.

Wat houdt het in voor jou als proefklant

Dwalen allerlei gedachten door je hoofd? Voel je je onzeker over jezelf of heb je twijfels over wat je nu precies wilt in je leven? Wil je graag verandering brengen in een situatie of herken je patronen die je wilt doorbreken? Allerlei voorbeelden waarbij wandelcoaching jou een stap verder kan helpen!

Wat gaan we doen
Samen maken we vier wandelingen en gaan we aan de slag met de vraag die jij hebt. Dit doen we niet alleen door een wandeling te maken, maar we gaan ook verschillende oefeningen doen. Goed om te weten is dat deze ‘proefwandelingen’ voor mij als wandelcoach in opleiding, een fijne manier is om te leren en om ervaring op te doen. Jouw feedback is dus belangrijk! Na afloop van iedere wandeling zal ik een aantal vragen stellen om te kunnen verwerken in mijn reflectieverslag. Alles wordt vertrouwelijk behandeld, je blijft anoniem en na het afronden van de opleiding worden de documenten verwijderd.

Nog even alles op een rijtje:

  • Samen maken we 4 wandelingen (om de 3/4 weken)
  • Een wandeling duurt ca. 1 tot 1,5 uur
  • Dag en tijdstip spreken we samen af (voorkeur voor mij is vr, za of zo)
  • De wandelingen zijn GRATIS
  • Locatie is in omgeving Hattem/Heerde/Epe
  • Jouw feedback is belangrijk voor mijn verslag

Wil jij graag ervaren wat wandelcoaching is en lijkt het je leuk en leerzaam om voor mij proefklant te zijn? Dan kom ik graag met jou in contact! Stuur mij een mailtje via maartje@blumm.nl en ik neem contact met je op.

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN