Ons blumm weekend in Drenthe stond in het teken van basic kamperen en veel wandelen. We kozen voor Natuurkampeerterrein Oude Willem, aan de rand van het bos. Een absolute aanrader! Op een van de dagen besloten we richting het bezoekerscentrum van Nationaal Park Drents-Friese Wold te gaan. Hier vind je veel informatie over het gebied en dit is ook het startpunt voor het blotevoetenpad, erg leuk om samen met kinderen te doen. Wij gingen voor een wandelroute, de Natte neuzenroute speciaal voor honden, want ook Fenne was natuurlijk mee. Bekijk onze wandeling door het Drents-Friese Wold met onze hond!

wandeling-nationaal-park-drents-friese-wold-blumm-maartje-van-suijdam

De Natte neuzenroute start dus bij het Buitencentrum Drents-Friese Wold en gaat in 7 km door het bos, heide en over zandpaden. Heerlijk voor Fenne om lekker te spelen en een groot voordeel was dat op een groot deel van de route ze ook los mocht lopen.

De wandeling was mooi, al moest je in het begin erg lang langs het fietspad lopen, wat voor honden nou niet perse ideaal is. Gelukkig was de rest van de route midden in de natuur en kom je haast geen mensen tegen, heerlijk!

wandeling-nationaal-park-drents-friese-wold-blumm-maartje-van-suijdam

Ben je van plan binnenkort het Nationaal Park Drents-Friese Wold te bezoeken? Dan is het bezoekerscentrum in Appelscha aan te raden, zeker omdat vanuit daar veel verschillende wandel-, fiets- en ruiterroutes starten. Daarnaast organiseren ze gedurende het jaar ook veel leuke activiteiten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN