Tuininspiratie: Een terras omringd met bloemen

tuininspiratie-terras-omringd-met-bloemen-chris-snook

Met dit mooie weer zit ik veel buiten en beginnen vanzelf de ideeën op te komen voor het aanpakken van onze tuin. We hebben besloten dit jaar nog niets te veranderen en eerst te ontdekken welke plekjes fijn zijn in de tuin. Stiekem heb ik al een beetje geschetst, zeker na de leuke workshop bij Spring Store, maar toch merk ik dat mijn wensen veranderen naarmate we hier langer wonen. Eén ding is zeker, we willen graag een terras en het liefst omringd met bloemen. Ik kwam deze prachtige tuin tegen, waar vooral de beplanting van de bloemen precies is zoals wij graag willen. Ook de tuinmeubelen in deze tuin zijn een feestje om naar te kijken!

tuininspiratie-terras-omringd-met-bloemen-chris-snook

tuininspiratie-terras-omringd-met-bloemen-chris-snookIk ben echt gek op de Engelse cottage tuinen waar de beplanting een beetje wild mag zijn. Veel soorten bloemen en kleuren door elkaar, maar toch wel op elkaar afgestemd. Zelf twijfel ik nog of de rest dan in strakke lijnen moet, of dat het speels mag zijn met ronde vormen. Onze tuin is niet super groot dus het moet niet rommelig gaan ogen. Maar de soorten bloemen in deze tuin passen precies bij de ideeën die wij hebben voor onze eigen tuin. Ik kijk er nu al naar uit :)

tuininspiratie-terras-omringd-met-bloemen-chris-snook

tuininspiratie-terras-omringd-met-bloemen-chris-snookBeeld via Houzz – Fotograaf: Chris Snook

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN