THUIS: Vintage kast in de woonkamer

vintage-kast

Al lange tijd stond het op onze wishlist: een vintage kast voor in de woonkamer. We hebben heel wat afgezocht op het internet op zoek naar de perfecte kast. We kwamen er al snel achter dat je tegen zoiets moet aanlopen en dat gebeurde een aantal maanden geleden bij De Jutter in Ruinerwold!

Vintage-kast-in-woonkamer-Woonguide_2

De Jutter is zeker een aanrader als je op zoek bent naar vintage meubels, industriële lampen of leuke accessoires. Via Marktplaats kan je een groot gedeelte van het aanbod vinden, maar lekker rondstruinen door de overvolle ruimtes heeft ook z’n charme…elke keer zie je weer iets nieuws :-)

Vintage-kast-in-woonkamer-Woonguide_3

Vintage-kast-in-woonkamer-Woonguide_4

De vintage kast heeft inmiddels een mooi plekje in onze woonkamer gekregen naast de stoel van mijn oma. Toen ik de kast zag wist ik meteen dat ik hem wilde schilderen in een opvallende kleur. Maar hoe langer de kast in onze kamer staat hoe meer ik hier aan ga twijfelen. Juist de oude look van hout en afgebladerde verf past goed in onze kamer. Wie weet schilder ik het nog eens in een mooie kleur, maar voorlopig laten we ‘m zo.

Vintage-kast-in-woonkamer-Woonguide_5

De ABC-print kocht ik bij Sissy-Boy, de kaarsen zijn van Xenos en de flessen heb ik in de loop der jaren verzameld.

Foto’s: blumm – Maartje van Suijdam

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN