THUIS: Een kijkje in mijn werkkamer

werkkamer-inrichten

Een aantal dagen per week werk ik vanuit huis en daarom wilde ik graag in ons nieuwe huis een eigen werkplek. Dat dit een hele werkkamer voor mijzelf zou worden was helemáál super! We schilderden alle muren wit, inclusief de betonnen vloer. Zo is het niet alleen een rustige en frisse werkplek, maar tegelijkertijd ook direct een ‘fotostudio’ :-)

Arjan maakte voor mij een mooie opbergkast van OSB-platen waar binnenkort een DIY-beschrijving van zal komen. Het resultaat is erg mooi geworden en bij het inrichten kwamen alle ideeën voor de styling samen.

Kijkje-in-mijn-werkkamer-Woonguide_2

Kijkje-in-mijn-werkkamer-Woonguide_3

Nog nooit heb ik zoveel planten in mijn huis gehad. Vooral de cactus is mijn favoriet! Bij een hobbyzagerij in de buurt kocht ik verschillende plakken hout in de doorsnede van een boom. Leuk om decoraties op te zetten, maar dus ook als ‘onderzetter’ voor cactussen of andere kleine plantjes.

Kijkje-in-mijn-werkkamer-Woonguide_4

Aan de muur heb ik een vloerkleedje opgehangen. Al een tijdje lag deze voor de kast, maar op deze plek komt het kleed veel beter tot z’n recht. Samen met de decoraties op de kast is dit hoekje van de werkkamer helemaal af. De rest van de kamer laat ik je snel zien zodra ik mijn DIY-projecten eindelijk af heb… ;-)

Kijkje-in-mijn-werkkamer-Woonguide_5

Het vloerkleed is van IKEA, de groene print met grassoorten kocht ik op vintagestore.nl, het prikbordje is van Xenos, de print van de vlinder kreeg ik cadeau bij Meet the Blogger en de paperbag van Uashmama kocht ik bij Daily Poetry in Eindhoven.

Foto’s: blumm – Maartje van Suijdam

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN