Terugblik blumm wandeling #2

terugblik-blumm-wandeling-januari

Tijdens mijn eerste blumm wandeling deelde ik mijn droom om een wandeling te kunnen afsluiten bij een kampvuur. En zaterdag 19 januari was daar de tweede wandeling mét kampvuur! Mooi hoe het werkt als je je droom uitspreekt en hoe dit naar je toekomt. En dat is ook precies wat in het teken stond tijdens deze wandeling: je dromen voor het nieuwe jaar.

Op de prachtige natuurkampeerterrein van Landgoed Welna mocht ik de groep verwelkomen bij het vuur met een kopje koffie en thee. Zo fijn om te zien hoe iedereen direct meehelpt met het vuur, ontspant na de autorit en verbinding met elkaar zoekt. De sfeer was gelijk goed en ook ikzelf was heel ontspannen.

terugblik-blumm-wandeling-januari

Komen bij je gevoel

Terwijl we ons opwarmden bij het vuur, werden ervaringen van het afgelopen jaar gedeeld en de les die we meenemen uit 2018. Hier kwamen al mooie inzichten uit om mee te nemen tijdens de wandeling. Met een prachtige route in het bos deden we onderweg een aantal oefeningen om meer bij ons gevoel te komen en helder te krijgen welke verlangens we hebben voor het nieuwe jaar. En ook was er genoeg ruimte om met elkaar te praten en vooral heel veel te genieten van de omgeving.

Terug bij het startpunt werd het vuur weer aangestoken en maakte ik mijn zelfgemaakte soep warm. Het was een heerlijke afsluiter om weer een beetje warm te worden en na te praten over de wandeling. Het is zo fijn om mooie reacties te mogen krijgen en op deze manier mogen leren maakt mij echt heel blij. Ik wil dit zo graag vaker gaan doen en dat gaat dit jaar zeker gebeuren!

Reactie van een deelnemer

“Het was een heerlijke wandeling en een aanrader voor mensen die dichter bij zichzelf willen komen. et vuur was prachtig! We waren in goed gezelschap en ik heb weer iets over mezelf geleerd.”

terugblik-blumm-wandeling-januari

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

13 januari 2019
30 januari 2019

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN