blumm wandeling – in verbinding

mindfullness-wandeling-veluwe-blumm-in-verbinding

#editie 1: zaterdag 27 oktober!

Ervaar je stress, onzekerheid, twijfels of dendert de trein van dagelijkse bezigheden maar door? Zoek je wat meer rust en ruimte in je hoofd? Ga mee met de blumm wandeling – in verbinding op zaterdag 27 oktober!

Tijdens de blumm wandeling ben je in het moment en zet je een pas op de plaats. Hoe voel ik mij? Welke gedachten razen door mijn hoofd, en zijn ze relevant of zitten de gedachten mij juist in de weg? Doe ik de dingen die ik graag wil doen of zit ik vast in een patroon? Door te wandelen start je de bewustwording en de natuur helpt je in verbinding te zijn met jezelf, zonder ruis.

Zaterdag 27 oktober maken we een mooie wandeling door het prachtige Veluwse bos van Heerde, dat volop in herfstkleur zal zijn. De door mij zelf uitgestippelde route die we lopen is ongeveer 5 tot 7,5 km lang. We starten om 14.00 uur en na afloop drinken we samen een kop thee.
De wandeling is bewust op zaterdag gepland. Een dag die (misschien) snel gevuld raakt, maar waarop je nu bewust ruimte creëert voor tijd voor jezelf. Dat is al een eerste stap naar verbinding!

Omdat dit de eerste blumm wandeling is, is deze vrij toegankelijk. Wel vind ik het fijn als je je vooraf even aanmeldt, zodat ik weet hoeveel mensen ik kan verwachten. De groep is maximaal 6 personen. Na aanmelding ontvang je meer (praktische) informatie over de wandeling en het startpunt.

Ervaar wat de natuur voor jou kan betekenen en ga mee met de blumm wandeling!

MELD JE DIRECT AAN >