blumm wandeling – in verbinding

mindfulness wandeling in verbinding blumm

#editie 2: zondag 9 december!

Ervaar je stress, onzekerheid, twijfels of dendert de trein van dagelijkse bezigheden maar door? Zoek je wat meer rust en ruimte in je hoofd? Ga mee met de blumm wandeling – in verbinding op zondag 9 december!

Tijdens de blumm wandeling ben je in het moment en zet je een pas op de plaats. Hoe voel ik mij? Welke gedachten razen door mijn hoofd, en zijn ze relevant of zitten de gedachten mij juist in de weg? Doe ik de dingen die ik graag wil doen of zit ik vast in een patroon? Door te wandelen start je de bewustwording en de natuur helpt je in verbinding te zijn met jezelf, zonder ruis.

Zondag 9 december maken we een mooie wandeling door het prachtige Veluwse bos van Heerde. De door mij zelf uitgestippelde route die we lopen is ongeveer 5 tot 7,5 km lang. We starten om 09.30 uur en na afloop drinken we samen een kop thee.

De wandeling is vrij toegankelijk (vanaf 2019 betaal je € 10,00 per persoon). Wel vind ik het fijn als je je vooraf even aanmeldt, zodat ik weet hoeveel mensen ik kan verwachten. De groep is maximaal 6 personen. Na aanmelding ontvang je meer (praktische) informatie over de wandeling en het startpunt.

Ervaar wat de natuur voor jou kan betekenen en ga mee met de blumm wandeling!
Lees hier een terugblik van de eerste blumm wandeling – in verbinding >

MELD JE DIRECT AAN >