Mijn zelfgemaakte kerstkrans

Kerstkrans-maken-woonguide-maartje-van-suijdam

Ook dit jaar maakte ik weer een kerstkrans voor aan de voordeur. Ik vind het leuk om het huis gezellig te maken in deze tijd van het jaar, en ik maak er een traditie van om ieder jaar iets nieuws te verzinnen. Zo ging ik eerder al voor een eucalyptus kerstkrans en maakte ik vorig jaar een kerstcreatie van een tak uit het bos. Dit jaar koos ik voor een variatie hierop, een kerstkrans maar dan gemaakt als een soort boeket.

Met het bos hier om de hoek, waar de afgelopen tijd enorm veel bomen zijn gekapt, was het niet moeilijk om materialen te vinden. Samen met Fenne maakte ik een wandeling en raapte ik losse takken op om te gebruiken voor de kerstkrans. De eucalyptus kocht ik bij een tuincentra. Buiten op de tuintafel ging ik aan de slag met het schikken van de takken, hierna maakte ik de sterren eraan vast. Hieronder zie je het resultaat! Inmiddels hangt de kerstkrans aan de voordeur, een gezellig binnenkomst.

Ga jij dit jaar ook aan de slag om een kerstkrans te maken? Of koop je liever iets op bijvoorbeeld een gezellige kerstmarkt?

Kerstkrans-maken-woonguide-maartje-van-suijdam

Kerstkrans-maken-woonguide-maartje-van-suijdam

Kerstkrans-maken-woonguide-maartje-van-suijdam

Foto’s: blumm – Maartje van Suijdam

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN