Mijn intentie voor 2019

mijn intentie voor 2019 blumm

Delen van de liefde voor de natuur en de mensen om mij heen. Delen van mijn luisterend oor voor de ander. Delen van mijn verhaal. Van mijn gevoelens en gedachten. Delen. Dat is mijn intentie voor 2019.

Ieder jaar geef ik het nieuwe jaar een woord of thema. Het helpt mij in het maken van keuzes gedurende het jaar. Het helpt accepteren bij tegenslag en het geeft energie om grenzen te verleggen en dromen waar te maken. En dit jaar is delen een verbindend element voor de bijzondere dingen die staan te gebeuren. Deze maand start ik met de opleiding Wandelcoaching en dat voelt als een grote stap. Mijn droom is om mensen meer in verbinding te brengen met zichzelf, de natuur en hun gevoelens en gedachten. Maar ook persoonlijk wordt het een speciaal jaar. Deze zomer gaan Arjan en ik de liefde vieren en dit delen met de mensen die extra speciaal voor ons zijn.

Durf te dromen

Door in het begin van het jaar bewust na te denken over je dromen en verlangens, kan je een eerste stap maken in de richting waar je graag naar toe wilt. En waar kan je die eerste stap beter zetten dan in de natuur. De plek waar je volledig jezelf mag zijn en letterlijk de rust en ruimte voelt om te mogen dromen. Zelf krijg ik er enorm veel energie van om met een intentie voor 2019 het jaar te starten en dat wil ik graag met je delen.

Blumm wandeling – intentie voor 2019

De blumm wandeling op zaterdag 19 januari staat in het teken van jouw verlangens en dromen voor het nieuwe jaar. Door een aantal oefeningen die we tijdens de wandeling gaan doen, kom je vrij van alle gedachten in je hoofd en kan je hart je vertellen welke dromen en verlangens jij diep van binnen voelt. Voor mijzelf helpen deze oefeningen goed om in het hier en nu te komen. Ik word rustig, ben ontspannen en kom sneller tot mijn gevoel wat een verhelderende blik en vooral heel veel energie geeft. Laten we samen dit jaar krachtig starten en ga met mij mee de natuur in! Er zijn nog een aantal plekken vrij, dus meld je nog snel aan.
Alle info lees je op deze pagina >

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

16 december 2018

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN