Liever dromen dan doelen stellen

In mijn vorige blog vertelde ik over bang zijn om te falen. Niet voor de buitenwereld, maar voor mijzelf. Voordat ik met blumm startte had ik een interieurblog met een duidelijk en groots einddoel. Doordat ik het zo groot maakte in mijn eigen hoofd, kwam ik in een tunnelvisie terecht en zorgde de druk ervoor dat ik uiteindelijk niet meer durfde. In deze video vertel ik je er meer over รฉn leg ik uit wat voor inzicht ik hieruit heb gehaald. Namelijk: dat ik liever droom dan doelen stel.
Hoe sta jij hierin? Ben jij heel erg bezig met doelen stellen, of droom jij ook liever? Laat hieronder een berichtje achter, ik ben heel benieuwd!

Bekijk meer blumm videoโ€™s op YouTube >

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN