Klein geluk: ontbijten in het bos

klein geluk ontbijten in het bos

Vanmorgen popte er een idee op, laten we ontbijten in het bos! Ar kocht lekkere broodjes bij de bakker, we pakten de tas in en gingen op pad naar ons favoriete bos in de buurt. Zo simpel, maar voor mij echt klein geluk!

We maakten een fijne wandeling. Zo blij word ik ervan als we tegen elkaar zeggen hoe fijn dit is en hoe vrolijk Fenne met ons mee loopt. Zij geniet net zo hard als ons van buiten en in de natuur zijn.

ontbijten in het bos

Het was een hele fijne morgen op deze speciale dag die in het teken staat van vrijheid. Dat vrije gevoel ervaar ik altijd als ik in de natuur loop en vandaag stond ik er extra bij stil. Zeker in de tijd waar we nu in leven door het coronavirus, is buiten zijn en in de natuur lopen het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven voor een gevoel van klein geluk.

klein geluk

Het lijkt mij leuk om meer ideeรซn te krijgen voor momenten van klein geluk, zoals ontbijten in het bos. Waar krijg jij het gevoel van klein geluk door? Deel het graag in een reactie.

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN