Herfstwandeling in het Zwolse bos

Vrijdag is mijn vrije dag. Een dag waarop ik altijd dingen doe waar ik blij van word. Vaak heb ik les bij de paarden en dan vind ik het heerlijk om โ€™s middags met Fenne het Zwolse bos in te gaan. Een lange wandeling maken en maar zien wat we tegen komen en welke route we lopen.

Een tijdje geleden op een prachtig mooie herfstdag nam ik mijn camera mee. Ik merk dat ik het erg leuk vind om mooie beelden te maken en wat te โ€˜klooienโ€™ met het editen van een video. En dus maakte ik deze video. Het is een leuke manier om je te laten zien hoe ik geniet van de natuur en hoe een typische vrijdagmiddag wandeling er voor mij uit ziet.

Geniet van de beelden en ga ook zelf lekker de natuur in, het is nu zo mooi in het goudgele bos!

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN