blumm wandeling – wandelcoaching

blumm wandelcoaching hattem heerde epe

De natuur leeft in het nu en stelt geen eisen aan jou. Zonder mening of oordeel mag jij helemaal jezelf zijn. Dat geeft rust en ontspanning. De frisse buitenlucht brengt je sneller bij je gevoel en helpt je bewust te worden van je eigen gedachten. Dat is de kracht van de natuur!

– Ervaar wat de natuur voor jou kan betekenen en ga mee met een blumm (coaching)wandeling! –

Wandelcoaching

Allerlei gedachten dwalen in je hoofd. Je voelt je onzeker over jezelf. Je hebt twijfels over wat je nu precies wilt in je leven. Je ervaart terugkerende emoties waar je graag verandering in wilt brengen. De natuur kan je hierbij helpen! Met wandelcoaching help ik je graag om je bewust te worden van je eigen gedachten, gevoelens en tot de kern te komen van jouw twijfels en verlangens. Tijdens onze wandelingen zet ik met oefeningen de natuur in om jou verder op weg te helpen.

MAAK EEN AFSPRAAK >

Thema wandelingen

Samen met een kleine groep trekken we eropuit in een mooi natuurgebied in Nederland. Door deze wandeling zal je merken dat alle drukte en to do’s in je hoofd als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je maakt verbinding met jezelf en het laat je dieper nadenken over bepaalde thema’s of levensvragen.

Om in vertrouwen verhalen te delen zal iedere wandeling in het teken staan van een bepaald thema. Denk aan thema’s als (zelf)vertrouwen, stress, onzekerheid, angst, maar ook levensvragen over geluk, zingeving en vrijheid. Zo ontmoet je mensen die ook geprikkeld zijn door hetzelfde thema en kan je in een veilige omgeving met elkaar groeien. Om tot een dieper niveau te komen is stilte ook een belangrijk onderdeel van de wandeling.

NIEUWE DATA VOLGT BINNENKORT!

Blumm wandeling met eigen groep

Wil je graag met een eigen groep collega’s, familie of vrienden een blumm wandeling organiseren? Dat kan natuurlijk ook! Op basis van jouw wensen maken we een wandeling op maat, met ook hier de natuur als leidraad.

– Ervaar de kracht van de natuur –
Heb je interesse in een blumm wandeling? Neem contact met mij op en we gaan samen op pad in de mooie Veluwse bossen of wandelen we op een plek die voor jou fijn voelt. Ook als je vragen hebt of meer informatie wilt, kan je contact met mij opnemen.

NEEM CONTACT OP >

Ervaring van N.

“Jij laat mijzelf naar binnen kijken en je bent de eerste die dit lukt. Door wie jij bent is dit ook helemaal niet eng.”

wandelcoaching blumm hattem heerde zwolle