fbpx

blumm wandeling – wandelcoaching

blumm wandelcoaching hattem heerde epe

De natuur in gaan, hoe vaak doe jij het? De natuur geeft rust en ontspanning. Door de frisse buitenlucht kom je sneller bij je gevoel en word je bewust van je eigen gedachten. Hoe raar is het dan, dat we in onze snelle maatschappij juist de rust en ontspanning lijken te zoeken in prikkels van buitenaf.

Zoek het bij jezelf en ga naar buiten! En daar help ik je graag bij met een blumm wandeling. Samen met een kleine groep trekken we eropuit in een mooi natuurgebied in Nederland. Door deze wandeling zal je merken dat alle drukte en to do’s in je hoofd als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je maakt verbinding met jezelf en het laat je dieper nadenken over bepaalde thema’s of levensvragen.

Om in vertrouwen verhalen te delen zal iedere wandeling in het teken staan van een bepaald thema. Denk aan thema’s als (zelf)vertrouwen, stress, onzekerheid, angst, maar ook levensvragen over geluk, zingeving en vrijheid. Zo ontmoet je mensen die ook geprikkeld zijn door hetzelfde thema en kan je in een veilige omgeving met elkaar groeien. Om tot een dieper niveau te komen is stilte ook een belangrijk onderdeel van de wandeling.

Ervaar wat de natuur voor jou kan betekenen en ga mee met een blumm wandeling!

wandelcoaching blumm hattem heerde zwolle

Één-op-één blumm wandeling

Allerlei gedachten dwalen in je hoofd. Je voelt je onzeker over jezelf. Je hebt twijfels over wat je nu precies wilt in je leven. Herkenbaar? Ik help je graag om je eigen gedachten, gedag te zeggen en tot de kern te komen van jouw twijfels en verlangens.

In een wandeling één-op-één kunnen we dieper ingaan op jouw vraagstuk en zet ik de natuur in om jou verder op weg te helpen. We kunnen wandelen bij jou in de buurt als je dat fijner vindt, of we gaan samen op pad in de mooie Veluwse bossen.

 

Blumm wandeling met eigen groep

Wil je graag met een eigen groep collega’s, familie of vrienden een blumm wandeling organiseren? Dat kan natuurlijk ook! Op basis van jouw wensen maken we een wandeling op maat, met ook hier de natuur als leidraad.

– Ervaar de kracht van de natuur –
Heb je interesse in een blumm wandeling? Of wil je graag eerst wat meer informatie? Stuur mij een mail en ik neem contact met je op!

NEEM CONTACT OP >