Groeien

In verbinding zijn met jezelf leer je door te groeien. Groeien in bewustwording, inzichten, acceptatie en ont-wikkeling. Dit is een proces waarin je met een spiegel naar jezelf durft te kijken. Ik wil je graag deze spiegel laten ervaren door blumm activiteiten met de natuur als belangrijkste leidraad.

groeien-blumm-wandelingen

blumm wandeling – wandelcoaching

De natuur in gaan, hoe vaak doe jij het? Door de frisse buitenlucht kom je sneller bij je gevoel en word je bewust van je eigen gedachten. Met een blumm wandeling trekken we samen met een kleine groep of één-op-één eropuit in een mooi natuurgebied. Tijdens de wandeling maak je verbinding met jezelf en het laat je dieper nadenken over bepaalde thema’s of levensvragen. Ervaar wat de natuur voor jou kan betekenen en ga mee met een blumm wandeling!

Informatie blumm wandeling >
groeien-blumm-moestuinieren

Ontdek het plezier van moestuinieren

Ben je op zoek naar rust, een luisterend oor en wil je graag lekker met je handen in de aarde aan het werk? Of misschien droom je van een eigen moestuin en wil je wat ervaring opdoen voordat je met een eigen tuin start? Kom dan meehelpen in mijn moestuin en ontdek het plezier van moestuinieren!

Help mee in de moestuin >
groeien-blumm-gatherings

Diner in de natuur – blumm gathering

Met een blumm gathering ga je terug naar de basis, in gezelschap van een fijne groep mensen. Samen in de natuur genieten van goede gesprekken, een knisperend kampvuur, lekker en gezond eten. In het moment zijn, zonder afleiding en jezelf de rust geven om een middag of avond een stap terug te zetten. Een blumm gathering geeft je nieuwe, positieve energie!

Informatie diner in de natuur >