Genieten op Terschelling

genieten-op-terschelling

Afgelopen week heb ik heerlijk een paar dagen genoten op Terschelling van het mooie weer, de natuur en fijne mensen om mij heen. Geniet mee met een aantal foto’s die ik maakte…

Woonguide-genieten-op-Terschelling_2

Woonguide-genieten-op-Terschelling_3
Woonguide-genieten-op-Terschelling_4

Net als Vlieland ervaar je op Terschelling het échte eilandgevoel. Voor mij is het strand de ultieme plek om te ontspannen, maar het prachtige eiland heeft veel meer te bieden zoals de mooie natuur en de gezellige dorpjes. Dit was voor mij de eerste keer op Terschelling en er is nog zoveel meer te ontdekken, dat we zeker snel weer een keer teruggaan!

Foto’s: blumm – Maartje van Suijdam

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

8 juni 2014

MEER INSPIRATIE