De natuur geeft inspiratie

natuur geeft inspiratie

De herfst. Het is echt mijn favoriete seizoen. Het is de tijd voor rust, bezinning en naar binnen keren. De natuur geeft inspiratie ten overvloede met alle prachtige kleuren en veranderingen. Maar ook nu – in de overgang naar de winter – geeft het buiten zijn mij extra energie.

natuur geeft inspiratie

Afgelopen weekend was ik veel buiten voor fijne wandelingen samen met Fenne. Kijkend over de heide kwam er enorm gevoel van geluk binnen. Het is de kou, de mysterieuze mist, de stilte, de ruststand van de natuur. Een gevoel van thuiskomen die mij blij maakt en veel inspiratie geeft.

natuur geeft inspiratie

Kijk dit plaatje; het zou wel ’s ochtendsvroeg kunnen zijn, maar het was midden op de dag. De natuur lijkt in de winter saai, maar als je goed kijkt en het wilt zien, zie je de pareltjes vanzelf. De wolken, de kleuren, de lijnen in het landschap, de dauwdruppeltjes aan de grassen. De natuur geeft inspiratie. Mijn camera gaat dan ook standaard mee met iedere wandeling. Om de inspiratie ook aan jou door te geven; ga lekker naar buiten en geniet!

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN