De eerste blumm wandeling op 27 oktober!

eerste-blumm-wandeling-staat-gepland

De eerste blumm wandeling staat gepland! Vorige week tijdens de zonsopkomst op de heide, realiseerde ik mij hoe graag ik de blumm wandelingen wil organiseren. De natuur is zo prachtig en het kan je zoveel rust, inzichten en energie geven! Dat wil ik graag ook jou laten ervaren.

Op Instagram vroeg ik welke dag in het weekend het fijnst is/beste uitkomt. Fijn om de input te ontvangen en op zondag werd het meest gestemd, maar zo eigenwijs als ik ben…heb ik toch gekozen om de wandeling op zaterdag te organiseren. Waarom? Zaterdag is vaak een dag dat zich snel vult en door de middag vrij ‘te plannen’, creรซer je nu bewust ruimte voor tijd voor jezelf. Dat is een eerste stap naar verbinding en laat dat nu juist het thema van de wandeling zijn ;-)

DUS… Zaterdag 27 oktober organiseer ik de eerste blumm wandeling! De wandeling staat in het teken van: in verbinding. Tijdens de blumm wandeling ben je in het moment en zet je een pas op de plaats. Hoe voel ik mij? Welke gedachten razen door mijn hoofd, en zijn ze relevant of zitten de gedachten mij juist in de weg? Doe ik de dingen die ik graag wil doen of zit ik vast in een patroon? Door te wandelen start je bewustwording en de natuur helpt je in verbinding te zijn met jezelf, zonder ruis.

Ben je nieuwsgierig geworden? Hier lees je alle informatie over de wandeling. Goed om te weten: de wandeling is op de Veluwe (in Heerde) en gratis toegankelijk (wel eerst even aanmelden). Ik zou het enorm leuk vinden als je mee wilt gaan, ik kijk er naar uit!

MEER INFORMATIE OVER DE BLUMM WANDELING OP 27 OKTOBER >

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN