Dagje Friesland & foodbar Picknickers

foodbar-picknickers

Vorig weekend gingen Arjan en ik een dagje richting Friesland. We reden naar Terherne, het bekende Kameleondorp waar ik vroeger veel ben geweest met de boot en tijdens zeilkamp. Leuk om weer eens te zien en oude herinneringen op te halen. We reden daarna richting het Sneekermeer en stopten bij de leuke foodbar Picknickers voor een drankje.

foodbar-picknickers

foodbar-picknickers

Bij de brug aan het Sneekermeer vind je foodbar Picknickers, niet te missen als je er langs rijdt. En ook ideaal om met je bootje aan te meren. Het leuke terras met vrolijke strandstoeltjes en verse bloemen is een fijne plek om een middag te zitten. Ook binnen is het erg leuk ingericht met vrolijke kussens, veel hout en kleurrijke accessoires. Picknickers ziet er niet alleen leuk uit, maar je kunt er ook lekker eten. Veel van de producten zijn biologisch en naast het terras is een eigen moestuin gemaakt met groenten en kruiden, verser kan het niet!

foodbar-picknickers

foodbar-picknickers

Vanuit Picknickers maakten we nog een wandeling met Fenne over het schelpenpad. Een mooi weggetje door de wilde bloemen richting het Sneekermeer waar we samen nog even bootjes gingen kijken. Het was een fijne dag en we komen zeker nog eens terug bij foodbar Picknickers!

Foodbar-Picknickers-Terherne-Woonguide-Maartje-van-Suijdam_6

Fotoโ€™s: blumm – Maartje van Suijdam

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN