blumm wandeling – verlangen voor 2019 – Epe, Veluwe

Blumm wandeling – zaterdag 19 januari!

Een nieuw jaar. Een nieuw begin met nieuwe kansen. Start het nieuwe jaar in verbinding met jouw verlangen voor 2019. Waar droom jij van? Welke intentie heb jij voor het nieuwe jaar? Welk verlangen voel jij werkelijk in je hart? Ga mee met de blumm wandeling op zaterdag 19 januari en ga op zoek naar jouw eigen verlangen voor 2019.

We starten de wandeling bij het kampvuur en trekken daarna het prachtige bos in van Landgoed Welna in Epe. Tijdens de wandeling doen we een aantal oefeningen om in verbinding te komen met jouw verlangens. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart. Het helpt je om jouw intentie voor 2019 uit te spreken. We sluiten de wandeling af bij het kampvuur met een kopje soep en delen met elkaar bij het vuur onze gedachten en intentie.

Programma
10.00 uur start
13.00/13.30 uur verwachte eindtijd

Prijs
Deelnemen aan de blumm wandeling bedraagt € 10,00 per persoon (incl. BTW).

Locatie
Kamp Buitendoor
Gortelseweg
8162 Epe
Gelderland

Aanmelden
Meld je aan voor de wandeling door een mail te sturen naar maartje@blumm.nl. Na aanmelding ontvang je meer (praktische) informatie over de wandeling.
De groep is maximaal 10 personen.

MELD JE DIRECT AAN >

Goed om te weten: er is geen toiletvoorziening aanwezig. Mocht je graag een broodje willen eten op het einde, neem deze dan zelf mee. Ik zorg voor thee en warme soep.

Ga mee met de blumm wandeling en ervaar hoe de natuur jou een krachtige start van het jaar 2019 kan geven!