2020: Een nieuw pad om te bewandelen

nieuw pad om te bewandelen

Een nieuw jaar, een nieuw pad om te bewandelen. Het mooie vind ik dat een ieder dat op z’n eigen wijze en tempo doet. Misschien wordt het een verlengde van het afgelopen jaar, sla je een zijweg in of kies je om buiten de gebaande paden te lopen. Gun jezelf de rust om te ontdekken en probeer te voelen wat je hart je toespreekt.

Voor mijzelf symboliseer ik het nieuwe jaar altijd met een woord. Dit jaar is dat verbinding. De laatste tijd ervaar ik hoe belangrijk het is om in verbinding met mijzelf te blijven, maar ook hoe moeilijk ik dit soms vind. De verbinding met mijn lijf, in de liefde, met de natuur, met mijn dromen, mijn verlangens. Ik neem het graag als intentie mee het nieuwe jaar in om meer van te leren en eigen te maken.

Heb jij het nieuwe jaar ook een woord of intentie gegeven? Zijn er dingen die je graag wilt leren of lukt het al goed om naar je hart te luisteren? Ik ben benieuwd naar je verhaal! Voor nu wens ik je alle goeds voor 2020 met veel fijne wandelingen in de natuur!πŸ’«

Maartje

Leeft met aandacht voor persoonlijke groei, gaat veel de natuur in, heeft haar eigen moestuin en houdt haar gedachten in het nu.

2 december 2019

MEER INSPIRATIE

DEEL JE GEDACHTEN